(?)

 (?)

Marion van Ogtrop (14:56, 27 apr 2014)
De bijscholingsdag 'Kunstzinnig werken met mensen met afasie' is voor mij als creatief therapeut i.o. een bijzondere ervaring geweest. De logische volgorde en opzet en de rustige uitwerking van het goed gevulde programma had voor mij en goede balans tussen theorie en praktijk. Praktische ideeën die openlijk gedeeld en ook onderbouwd zijn zullen zeker hun weg vinden. Voor mij was het bijwonen van een bijscholingsdag nieuw en ik heb derhalve persoonlijk geen vergelijkingsmateriaal, maar als ik af mag gaan op de reacties van de andere deelnemers, begrijp ik dat dit inhoudelijk een bijzonder goed verzorgde dag is geweest.
Ik ben enorm blij dat ik daaraan mocht deelnemen.
Marion
Birgitta Warps-van Geel (9:47, 10 apr 2014)
Ik vond de workshop "Werken met mensen met Afasie' heel prettig en helder. De logische opbouw en de grote betrokkenheid en inzet waarmee jullie de workshop gaven maakte dat de aandacht niet verslapte en je alles goed in je op kon nemen. De duidelijke reader vergemakkelijkte voor mij het volgen van de workshop aanzienlijk. Ook hiervoor hartelijk dank, geweldig en goed voorbereid.
De gulheid waarmee jullie je ervaringen met ons wilden delen en voor jullie vak stonden, was voor mij de kers op de taart en maakte de dag tot een waardevolle ervaring, een bron van inspiratie voor de toekomst.
Birgitta.
Manja (10:43, 5 nov 2013)
Ik heb bij Claudia een "oefen"reading gevolgd. De manier waarop zij de informatie aan mij teruggaf heb ik als heel prettig ervaren. De informatie was treffend, van toepassing en verhelderend. Ik ben blij met deze ervaring en vond het een prettige ontmoeting. Ik wens Claudia veel succes met haar readingpraktijk. En wie weet tot een volgende keer.
Lidwien (21:50, 4 nov 2013)
Ik ben bij Claudia geweest voor een 'oefen'reading. Ik vond het heel intrigerend zoals zij een aantal persoonlijke vraagstukken en situaties d.m.v. de reading kon benoemen.
Hetty Nieuwenhuizen (17:28, 3 nov 2013)
De reading die Claudia mij gaf was heel treffend. Het gaf mij een beter inzicht in mijzelf. Zij heeft op een heel positieve en beeldende manier laten zien hoe ik momenteel in het leven sta. Claudia werkt via de chakra's en nu weet ik aan welke chakra ik meer aandacht zou moeten besteden. Haar reading heeft mij erg geholpen om bij mijzelf na te gaan welke stappen ik moest nemen voor de toekomst. Bedankt Claudia voor je fijne en heldere reading.
Hetty